duminică, 11 martie 2018

GRADINA EDENULUI si GRADINA MAICII DOMNULUI


                         GRADINA  EDENULUI  si  GRADINA  MAICII  DOMNULUI

                   GRADINA EDENULUI



           Atunci cand DOMNUL DUMNEZEU (YEHOVA, adica cei Sapte Elohimi, conform Stiintei Spirituale), in Ziua a Saptea, Ziua de Odihna, i-a creat pe ADAM si EVA, (la Capitolul Binecuvantarii Zilei a Saptea este trecut Momentul) din tarana, i-a asezat in GRADINA EDENULUI.
           In intelesul nostru, al celor de azi, al celor care traiesc exclusiv intr-un Spatiu Fizic, Celelalte Dimensiuni fiind doar Idei si Imaginatiuni, noi nepercepandu-le direct si constient, GRADINA EDENULUI era un Spatiu Fizic. Era si nu era GRADINA EDENULUI era o Spatialitate, insa intr-o Dimensiune Suprasensibila, " In RAI" cu o treapta mai sus decat Fizicul. ADAM si EVA erau inca "nemuritori".
           Dar mancand din POMUL CUNOSTINTEI BINELUI si RAULUI li s-au deschis ochii ??? adica au devenit Constienti de ei insisi. "ADAME unde esti?" ..."Am auzit glasul TAU in RAI si m-am temut, caci sunt Gol si m-am ascuns. ..."Cine ti-a spus ca esti Gol? Nu cumva ai mancat din Pomul din care ti-am poruncit sa nu mananci?" (Facerea, cap. 3, vers. 6-11). Da, doar cel care este Constient de sine se poate vedea pe sine.
           Mancand din POMUL CUNOSTINTEI BINELUI si RAULUI li s-au deschis ochii si atunci; "Iata, ADAM s-a facut ca unul dintre NOI, cunoscand Binele si Raul. Si acum nu cumva sa-si intinda mana si sa ia roade din POMUL VIETII, sa manance si sa traiasca in veci!". Si pentru ca sa nu se intample ca ADAM sa manance din POMUL VIETII si sa traiasca in veci, DOMNUL DUMNEZEU i-a izgonit pe ADAM si EVA din GRADINA EDENULUI, iar in Preajma Gradinii a pus HERUVIMI si SABIE de FLACARA VALVAIETOARE sa pazeasca drumul catre POMUL VIETII. (Facerea, cap. 3, vers. 22-24)
         " ISPITIREA LUCIFERICA" l-a canalizat pe Om pe Drumul Cunoasterii de sine, a identitatii sale, dar deconectarea de la SURSA VIETII l-a facut MURITOR. Asa incepe COBORAREA, CADEREA Omului din STAREA de RAI, CADERE ce il duce pe om intr-o situatie de " SINGURATATE", in sensul ca Omul este lasat pe cont propriu. Rezultatele unei asfel de Vieti, cu Bune si cu Rele, de la INCEPUTUL CADERII si pana azi se vad. Traim Binele si Raul la Cote Maxime in toate Sferele Vietii Pamantene.


                  GRADINA MAICII DOMNULUI

            GRADINA MAICII DOMNULUI ??? stim ca afirmatia apartine Papei Ioan Paul al II-lea, cand, in luna mai 1999, vizitand ROMANIA, ingenunchind si aplecandu-se spre pamant a spus " Sarut Pamantul din GRADINA MAICII DOMNULUI ".
            Daca-i intrebi pe Romani ce inteleg ei din afirmatia Papei? cei mai multi iti vor vorbi despre Bogatiile ROMANIEI, altii despre descoperirile din Bucegi si de la Rosia Montana, sau despre " Calitatile Romanilor", despre Credinta care ar avea-o acest neam etc.
            Ce stia Papa Ioan Paul al-II lea, de a facut acest Gest de Smerenie si Adanca Plecaciune si noi nu stim, sau inca nu Constientizam??? Care este ADEVARUL acestei afirmatii???. Cu siguranta Papa ca si Cap al Bisericii Catolice, Calitate in care este considerat ca "Reprezentant al Lui DUMNEZEU pe PAMANT" , nu a facut gestul sau de Smerenie si Plecaciune doar pentru ROMANIA si Romani, asa cum cred cei mai multi.
             Daca in GRADINA EDENULUI a fost Inceputul MORTII si CADERII Omului, moarte si cadere care a luat sfarsit prin "MOARTEA SI INVIEREA LUI IISUS CHRISTOS" , ca moment al readucerii VIETII DIVINE pe PAMANT, undeva pe acest PAMANT va incepe si REINTOARCEREA OMENIRII LA VIATA ETERNA.
             Da, despre Reintoarcerea Omenirii la VIATA ETERNA este Vorba cand ne referim la GRADINA MAICII DOMNULUI, Reintoarcere despre care Papa Ioan Paul al-II lea stia ca va incepe din acest Spatiu numit Romania si din Sufletele celor care alcatuiesc acest Neam Romanesc.
             Din Sufletul si in Sufletul Omului incepe REINTOARCEREA LA VIATA, din Sufletul si In Sufletul in care este PREZENTA VIE REALA CHRISTOS, si-n acel Suflet de om in care s-a trezit DUMNEZEUL Lui. Prin FOCUL IUBIRII, FOCUL VIETII ce ARDE in INIMA incepe MOARTEA MORTII si Inceputul unei Noi VIETI, a VIETII ETERNE, a Intrarii Omului in IMPARATIA LUI DUMNEZEU.
            Curaj Oameni Buni, Curaj Romani, treziti-va din SOMNUL cel de MOARTE, Croiti-va alta Soarta, sta in Puterea si-n Credinta voastra sa Realizati. Curaj EL a Biruit. Cauta-ti ADEVARUL si VIATA, CHRISTOS este CALEA. Fiti Bravi EROI ai POPORULUI DUMNEZEU.


Niciun comentariu: