marți, 2 martie 2010

APA REVITALIZATA GRANDER

      "Apa este un mediu deosebit. Apa pura de izvor, venita din adancul pamantului, are proprietati si calitati deosebite. Acestea raman neschimbate si se pot dezvolta mai departe doar atat timp cat apa ramane pura, nepoluata, in starea sa originara,naturala.     
       Calitatea apei este definitorie pentru starea noastra generala de bine si de sanatate, cat si pentru mentinerea intregului ecosistem.                                       
      Tehnologia Grander confera apei, in special celei din reteaua de alimentare urbana, posibilitatea de a recapata proprietati de mult pierdute imbunatatindu-i calitatea, gustul, marindu-i prospetimea si influenteaza in sens pozitiv multi alti parametri.
       Apa Grander a devenit astfel pentru mii de oameni o componenta de baza a vietii de zi cu zi."       
      "Nu exista inca o explicatie completa despre cum functioneaza revitalizarea apei prin metoda Grander. Insa cert este ca, multe cercetari au aratat ca apa tratata Grander isi modifica in mod semnificativ atat proprietatile fizice iar efectele sale binefacatoare sunt mult amplificate."

 "Tehnologia Grander

     Generatorul magnetic conceput de naturalistul Johann Grander este utilizat pentru imbunatatirea calitatilor naturale ale apei de uz domestic.

     Acest procedeu de optimizare a proprietatilor naturale ale apei este rezultatul unui indelungat studiu asupra magnetismului natural. Johann Grander readuce in atentia consumatorilor faptul ca, dincolo de caracteristicile chimice si microbiologice, calitatea apei este influentata de insasi structura sa fizica. O apa cu o structura moleculara foarte ordonata realizeaza schimburi energetice benefice cu mediul inconjurator. Dupa cum se stie, procedeele conventionale de tratare a apei perturba structura sa interna. In acest sens, tehnologia Grander permite imbunatatirea calitatii apei prin reordonarea structurii sale moleculare. Aceasta reordonare are la baza procese de reactivare a memoriei naturale a apei, ca structura ce, in mod normal, are un inalt grad de ordonare. Mai mult, se impulsioneaza procesele de reactivare a capacitatii naturale de autoepurare a apei.

     Dezvoltand o viziune inovatoare asupra procedeelor legate de tratarea apei, tehnologia a suscitat critica si opozitia diferitelor medii stiintifice care si-au exprimat frecvent scepticismul. De aceea, s-a cautat demonstrarea in conditii de laborator si sub incidenta unor masuratori riguroase a valabilitatii acestei teorii. Dupa mai multi ani de cercetari, o echipa de cercetatori ai Academiei Ruse de Stiinte Naturale coordonata de doctorul in medicina Y. Rachmanin, membru al OMS – Organizatia Mondiala a Sanatatii –, a efectuat masuratori precise asupra efectelor tehnologiei Grander si a evidentiat rezultatele remarcabile ale acestei tehnologii in directia purificarii si energizarii apei, permitand reducerea toxicitatii si a influentei numeroaselor substante dizolvate in apa."
       In legatura cu aceasta tehnologie puteti viziona videoclipul "JOHANN GRANDER -Vrajitorul Ape din Tirol"

Niciun comentariu: