duminică, 21 februarie 2010

WATER (apa) -UN MARE MISTER


    Pãmântul nostru este un rezervor gigantic de apã, în care s-au nãscut toate formele de viatã. Și fiecare lucru viu este el însuși, la modul esențiaIn acest documentar o vom privi din multe unghiuri:

       1. În Scrierile Sfinte apa este un concept conectat într-o manierã foarte specialã cu ideea de viata. Înțelepții din vremurile strãvechi credeau ca impulsul pentru apariția vieții a fost o scânteie divinã primordialã, că aceastã scânteie a impregnat în apã secvența dezvoltãrii viitoare.

       2. Știința spune că apa, la nivel molecular, creează structura ADN-ului; fãrã apã, nu am avea spirala ADN-ului. Ea creează structura proteinelor corpurile noastre nu ar funcționa fãrã apa. Fiecare sãmânțã, fiecare embrion își începe viața în mod exclusiv în apã.În funcție de vârstã, o ființã umanã este alcãtuitã din apã într-un procent de 70% pânã la 90%.(Un adult bea aproximativ 2,5 litri de apã în fiecare zi pentru a-și susține funcțiile vitale normale)

       3. Apa are proprietãți fizico-chimice neobișnuite, comparativ cu alte lichide. densitatea apei crește sub punctul de îngheț și scade deasupra acestuia. Se dilata cand se raceste. Are cea mai mare tensiune superficialã dintre toate lichidele Apa este singura substanþã de pe planetã care poate exista în trei stãri: Lichidã, solidã si gazoasã .Este cel mai puternic solvent de pe Pãmânt.

       4. APA ARE MEMORIE : Experimente realizate în multe țãri din întreaga lume au arãtat cã apa recepționeazã și înregistreazã orice influență exterioarã, amintindu-și tot ceea ce se petrece în spațiul care o înconjoarã. Orice substanțã care vine în contact cu apa își lasã amprenta în structura acesteia. Pe mãsurã ce înregistreazã informație, apa dobândește noi proprietãți. Cu toate acestea, compoziția ei chimicã rãmâne neschimbatã

       S-au realizat multe experimente vis-a-vis de efectul pe care diversi factori precum câmpuri magnetice, electrice, diverse obiecte, precum și prezența omului si emoțiile umane îl au asupra probelor de apã și a reieșit foarte clar cã emoțiile umane pozitive sau negative sunt cele mai puternice elemente de influențã. : iubirea mãrește nivelurile energetice ale apei si o stabilizeazã, în vreme ce emoțiile agresive îi micșoreazã energia și realizeazã schimbãri radicale în apã.

       Laboratorul dr. Emoto realizeazã cercetãri pe probe de apã impregnate cu diverse influente exterioare (telefon mobil, calculator, cuptor cu microunde,diverse cuvinte si emotii) care sunt inregistrate prin înghețarea rapidã a apei într-o camerã criogenicã .

       Apa a reacționat la cuvinte individuale, care aveau un conținut religios(din toate religiile : creștinã,buddhistã,musulmanã…), prin formarea unor cristale frumoase. Dr. Emoto presupune cã, crimele majore sunt comise mai ales în zonele în care oamenii înjurã cel mai des.

       Numeroasele experimente ale lui Emoto Masaru care au urmãrit sã gãseascã cuvântul care purificã cel mai puternic apa au arãtat cã nu este doar unul ci o combinație de douã cuvinte:
             IUBIRE... și RECUNOȘTINȚĂ.


       În anul 1995, doctorul Emoto Masaru a fost primul care a înregistrat amprente muzicale în apã.(veți vedea minunatele cristale rezultate).

       Se pare cã frecvența de vibrație a rugãciunilor din orice religie, rostite în orice limbã, este în jurul valorii de 8 Hertzi, care corespunde frecvenței de oscilație a câmpului magnetic terestru. De aceea, o rugãciune rostitã cu iubire produce o structurã armonicã în apa.

       Modul cum ne comportăm relativ la apã este esențial: Daca ne apropiem de apã cu gânduri bune sau o binecuvântãm și îi spunem "mulțumesc", calitatea apei se va îmbunãtãți și va avea un efect pozitiv asupra persoanei în cauzã și asupra corpului acesteia și nu numai. (S-a ajuns la concluzia ca apa influențeazã sângele omului și este de asemenea implicată în structurarea informației din creier.)

       Noi poluam apa din punct de vedere spiritual. Iar aceasta se petrece la o scarã uriașã. Pt ca apa adoptã toatã ura,toata rãutatea, stresul.Ceea ce facem nu ne influențeazã numai pe noi,ci îi influențeazã și pe ceilalți oameni, influențeazã întregul Univers deoarece acesta existã ca un UNIC ORAGANISM PERFECT.

       Toate pãrțile sale, incluzându-ne pe noi si Pãmântul nostru, sunt în mod inseparabil legate prin gigantice fluvii informaționale. Pe planeta noastrã, apa joacã rolul cheie în procesul schimbului de informație. De fapt, ea este mediul prin care întreaga naturã este guvernatã.

Niciun comentariu: