vineri, 20 ianuarie 2012

Zecharia Sitchin: 2012 -Vor reveni Anunnaki ?


      “Zecharia Sitchin (n. 11 iulie 1920, Baku, RSS Azerbaidjană, URSS – d. 9 octombrie 2010, New York, New York, SUA) este un autor ruso-american de cărți, el a tradus o parte din tăblițele sumeriene care promovează o explicație a originii omului care implică venirea unor călători din spațiu numiți annunaki, care au colonizat pământul și au creat omul, explicând ceea ce știința o numea veriga lipsă. Sitchin atribuie rasei Anunnaki crearea culturii sumeriene antice precum și a celorlalte popoare. Pretinde că acești annunaki ar fi o rasă de extratereștrii de pe o planetă ipotetică (recent descoperită și de NASA) dincolo de planeta Neptun, numită Nibiru, pe care o consideră a fi într-o orbită alungită, rotația ei fiind de aprox. 3600 ani. El afirmă că mitologia sumeriană reflectă acest punct de vedere, precum și originile noastre ca specie. Speculațiile lui Sitchin sunt ridiculizate de mulți oamenii de știință profesioniști, istorici și arheologi, care au remarcat foarte multe probleme cu traducerile sale ale textelor antice, clasificând activitatea sa ca pseudo-știință.”
     “Odată cu creșterea speculațiilor în ceea ce privește anul în care abia am intrat – 2012, majoritatea celor care trâmbițează asta interpretând greșit sau speculând pe baza revelațiilor aduse în cărțile sale de către Zecharia Sitchin, autorul a acceptat în 2008 să vorbească și să lămurească această problemă într-o lectură exclusivă și o prezentare de slide-uri de aproximativ 2 ore.
     Deși interpretările lui bazate pe tăblițele de lut sumeriene privind învățăturile pierdute în negura vremurilor, ale celei mai vechi civilizații omenești ce a existat pe Pământ – Civilizația Sumeriană, precum și originile extraterestre ale mitologiei lor (Zeii Anunnaki) au fost respinse de ceilalți arheologi, cunoștințele sale de sumeriană,…, ne determină să punem în balanță teoriile sale cu punctul de vedere al arheologilor traditionali. Pentru a afla mai multe vizionati documentarul postat mai jos.


Pentru a viziona documentarul fara probleme va recomandam browser-ul Google Chrome sau Mozila Firefox si sa aveti instalat Flash Player


ZECHARIA SITCHIN - 2012 - Vor Reveni Anunnaki? from Cocolino on Vimeo.

Niciun comentariu: